Je bekijkt nu Prijzen voor tijdelijke plak tattoos

Prijzen voor tijdelijke plak tattoos

Wil je de prijs weten voor een partij tijdelijke tatoeages?

fake tattooHet is eenvoudig, hieronder vindt u de directe link naar de prijzen van de tijdelijke tatoeages die wij vervaardigen.

Voordat u op de link hieronder klikt “tijdelijke tattoo prijzen” hier is wat nuttige informatie:

Ten eerste, de minimum hoeveelheid per ontwerp is 1000 stuks. De prijzen zijn degressief naarmate de hoeveelheid toeneemt.

Ten tweede zal de prijs ook variëren naargelang de grootte van uw tatoeage, meer bepaald de grootte van het karton waarop de tatoeage wordt geplaatst. De twee standaardmaten voor een tijdelijke tattoo zijn 38 x 38mm en 51 x 51mm. De kleinere maat is geschikt voor kinderarmen en de grotere maat voor volwassenen. Het is ook mogelijk om een bord te maken met verschillende tatoeages.

Ten derde zijn onze prijzen inclusief full colour drukwerk (zoals een foto of tekening) en is ook de vijfde kleur wit in de prijs inbegrepen. Op de achterkant van het kartonnen doosje staan de instructies voor het aanbrengen van de tatoeage en de wettelijke informatie. Het is mogelijk om uw website adres of andere informatie in het zwart op de achterkant te zetten.

En tot slot, denk aan de verpakking van uw tatoeages! Voor meer informatie over tatoeage verpakking klik hier.

Nu weet je genoeg om de prijzen van tijdelijke tatoeages online te controleren. Aarzel niet om ons te bellen om uw vragen te stellen.

telephoneprijzen voor tattoos