V: Wat is de minimum hoeveelheid die ik kan bestellen?

Aangezien wij een groothandelaar van tijdelijke tatoeages zijn en niet alleen een verdeler, is de minimum bestelhoeveelheid 2500 stuks per model.

De minimumhoeveelheid voor standaardmodellen die op voorraad zijn, bedraagt 250 stuks per model.


afmetingen tijdelijke tattoosV: Welke maten zijn er beschikbaar?

A: Er zijn veel standaardmaten beschikbaar voor tijdelijke tatoeages, onze verkoopafdeling staat tot uw dienst om u meer informatie te geven. Dit zijn enkele van onze meest populaire standaardmaten: 38 x 38 mm/ 51 x 51 mm/ 76 x 76 mm/ 101 x 101 mm/ 151 x 151 mm / A5 en A4

V: In welk formaat kan ik mijn artwerk aanleveren?

artwork aanleveren temporary tattoo stickerDe aanvaarde grafische toepassingen zijn : PDF, eps of ai

Adobe Illustrator versie CS of lager (opgeslagen als AI- of EPS-bestanden) of Adobe Photoshop (bij voorkeur opgeslagen als een PSD-bestand.

Maar we aanvaarden ook een PDF, JPG of TIFF met hoge resolutie, CMYK gecorrigeerde kleuren (NIET RGB) met een resolutie van minimum 300 DPI.

Wij kunnen de kleuren van RGB-bestanden niet garanderen!

V: Biedt u een grafische ontwerpdienst aan?

Ja, bel een medewerker van de klantenservice om uw behoeften te bespreken en voor een kostenraming.

V: Kunnen tijdelijke tatoeages van een foto worden gemaakt?

Ja, om de kwaliteit van de tijdelijke tatoeage te garanderen, gelieve de grafische afdeling een duidelijke foto te bezorgen met een resolutie van niet minder dan 300 resolutie.

Wij raden aan de achterkant van de foto in te vullen met witte inkt om een randloze afbeelding voor de tattoo te creëren.

V: Hoeveel kleuren kan ik op mijn temporary tattoo hebben?

Onze maatwerk tijdelijke tatoeages zijn bedrukt in vier kleuren plus de 5e kleur witte inkt. Zo kunt u alle Pantone kleuren opnemen.

Deze kleuren komen ongeveer overeen met de Pantone-kleuren, maar zijn niet het exacte equivalent vanwege de speciale cosmetische inkt die bij de productie wordt gebruikt.

Deze speciale F.D.A.-gecertificeerde, niet-giftige inkt wordt beschouwd als “cosmetische kwaliteitsinkt” en komt in de buurt van vierkleuren procesinkten (CMYK), maar is niet zo levendig of consistent.

Vierkleuren procesinkten worden als transparant beschouwd. De 5e kleur wit wordt als ondoorzichtig beschouwd.

telephone

levertijd tattoosV: Wat is de standaard productietijd?

Tatoeages worden ongeveer 2 weken na ontvangst van de proefdruk, de bestelbon en het artwork voor bulkverpakte producten verzonden. U heeft uw tattoos binnen 3 weken in huis.

Speciale verpakkingen, “Special Effects” tatoeages en grote hoeveelheden vergen extra tijd.

V: Hoe worden mijn tatoeages verpakt?

We verpakken de tatoeages netjes strak en goed beschermd in dozen.

Onze verzendafdeling verpakt en verzendt in bulk, tenzij anders aangegeven op het moment van bestelling.

Volledige aanpassing en contractverpakking is op verzoek beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

V: Moet ik de exacte omtrek van de tijdelijke tattoo uitknippen?

Nee, knip gewoon een vierkant of rechthoek rond de tattoo afbeelding. Zodra de tatoeage is aangebracht, zal de exacte afbeelding van de tatoeage op uw huid verschijnen. De afbeelding is uitgestanst.

temporary sticker tattooV: Kan ik meer dan één afbeelding per vel plaatsen?

U kunt natuurlijk 1 afbeelding per vel kiezen of meerdere verschillende afbeeldingen op hetzelfde vel. Als je eenmaal de grootte van je tattoovel hebt bepaald, kun je er zoveel tattoos op zetten als je wilt.

U kunt zoveel tatoeages op het vel plaatsen als u wilt, met een marge van ten minste 10 mm rond de rand van het vel en tussen elk plaatje.

vraag