Hieronder vindt u de meest verkochte afmetingen en aantallen. Zoekt u een ander formaat, bijvoorbeeld A4, A5 of A6?
Of wilt u minder dan 2500 tattoos bestellen?
Dat is meestal mogelijk, vraag ons naar de prijzen.

prijzen tijdelijke tattoos


Deze prijzen zijn ex BTW en inclusief instelkosten.

Transport naar 1 adres in NL is gratis!

tijdelijke tattoos

Voor alle afmetingen geldt: hoe hoger het aantal, hoe lager de stuksprijs.
Het minimum aantal is 2500 stuks per ontwerp, voor grotere tattoos zoals A5 of A4 formaat vanaf 500 stuks.
Er kunnen meerdere verschillende afbeeldingen op een tattoovel.

Het maakt voor de prijs niet uit of u de tattoos in zwart of fullcolor wilt.
Voor metallic en flash tattoos gelden wel andere prijzen. Wij sturen u graag een prijsopgave.

verpakking tattoos

Wilt u de tattoos per stuk laten verpakken? Dat kan.
Per stuk verpakt in een doorzichtig zakje of met een bedrukt kopkaartje met uw logo en tekst.
Vraag ons naar de meerprijs en de mogelijkheden.

sales@euro-logo.nl

Wat is de prijs van een tijdelijke tattoo in bulk of individueel?

fake tattoo

Tijdelijke tatoeages zijn een trendy modeaccessoire geworden dat cosmeticawinkels over de hele wereld bezetten. Ze zijn aantrekkelijk door hun lage prijs en de duizenden beschikbare ontwerpen. Maar zoals bij veel producten moet men op zijn hoede zijn voor te verleidelijke prijzen, omdat daarachter grote nalevingsproblemen kunnen schuilgaan. Zij moeten voldoen aan de RIPT-, IN-USE- en FDA-gecertificeerde cosmetische normen. Deze certificeringen brengen kosten met zich mee, waardoor sommige prijzen gerechtvaardigd zijn. De prijzen van tijdelijke tatoeages worden vastgesteld volgens bepaalde criteria: de bestelde hoeveelheid, het soort product (waterloos, metallic, glow in the dark…). Daarom worden temporary tatoeages online verkocht voor een paar cent, tot enkele tientallen euro’s voor complexe modellen.

  telephone
Hoeveel kosten standaard tijdelijke tattoos?

tijdelijke tatoeages

Standaard tijdelijke tatoeages worden overgebracht met een in water gedrenkt sponsje. Ze gaan meerdere dagen mee en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, metallic of mat. Ze bestaan ook met fosforescerende inkt. In tegenstelling tot stencils of inktkussens zijn ze niet herbruikbaar. Bij tijdelijke-tattoos.nl bieden wij goedkope tijdelijke tatoeages aan, vanaf € 0,04 per stuk, en zelfs goedkoper bij grotere aantallen. Wij verkopen per stukverpakt of in bulk, vanaf 2500 stuks. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar om aan al uw behoeften te voldoen, van 38×38 mm tot 101×151 mm. Hoe hoger het aantal tattoos, hoe lager de stuksprijs. Zo kost een tijdelijke tatoeage van 76x76mm per stuk € 0,20 bij 2500 stuks en maar € 0,12 bij 10.000 stuks. Het is daarom raadzaam om te berekenen hoeveel stuks u nodig heef alvorens een bestelling te plaatsen. Dit om van de beste prijzen te profiteren en te voorkomen dat de leveringskosten worden vermenigvuldigd. 

Hoeveel kosten waterloze temporary tatoeages?

vraag

Waterloze tatoeages worden over het algemeen “decals” genoemd. Ze kunnen droog worden aangebracht op alle huidtypes. Deze producten zijn echter minder bestendig dan standaard stickers en gaan slechts 24 uur mee. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor communicatiecampagnes of evenementen. De stuksprijzen van waterloze tijdelijke tatoeages worden lager naarmate de aantallen hoger worden.
Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 0,11 per stuk. Wij bieden 3 maten aan: 38×38mm, 51×51mm, 76×76mm. Deze tatoeages zijn iets duurder dan gewone tatoeages omdat de gebruikte grondstoffen duurder zijn. 

Hoeveel bedragen de leveringskosten?

Verzenden naar 1 adres is Nederland is gratis. Onze leveringskosten buiten Nederland zijn afhankelijk van het aantal bestelde tattoos. Wij proberen altijd de transportkosten buiten NL zo laag mogelijk te houden. Voor deze prijs garanderen wij druk en levering binnen ongeveer 3 weken. Wij bieden u ook de mogelijkheid van multi-bestemmingen verzending. Van deze dienst kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt door centrale inkoopdiensten die hun franchises rechtstreeks wensen te bevoorraden.

Om van onze beste prijzen te kunnen profiteren, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om een offerte op te stellen die overeenstemt met uw verwachtingen en uw budget. Er moet rekening worden gehouden met eventuele extra productiekosten in geval van specifieke behoeften.