F.A.Q

FAQ Veel gestelde vragen over tijdelijke Tattoeage

Q: Hoe men een Tattoeage opbrengt?

  1. De huid moet volledig schoon en droog  zijn.
  2. Verwijder de film die het plaatje bedekt ter bescherming en maak het vrij.
  3. Plaats de tatoeage met de voorzijde op de huid.
  4. Maak de tatoeage nat met een heel vochtig doekje of water, druk vervolgens op de tatoeage.
  5. Wacht 30 seconden (met geduld ) en verwijder het papier  (de kunst is om het papier eraf te laten glijden en het er niet af te krabben  )
  6. Als de tatoeage eenmaal droog is (na 5 minuten)  voorzichtig wassen met zeep en water Hierdoor zal de tatoeage er echter uitzien.

NOTA: niet op de gevoelige huid of op de ogen aanbrengen.

Vraag.: Hoe verwijder ik een tatoeage?:

Maak de tatoeage vochtig met baby olie, verkoelende crème of huishoud boenwas  ; wacht 20 seconden , en wrijf zachtjes over tatoeage met een watje , een stukje stof of een papieren doekje.

Vraag:: Hoe lang blijft de tatouage op de huid zitten?

Maximaal 7 dagen. Bij mensen met een drogere huid of een laag vetgehalte in de huid blijft de tatouage langer zitten dan bij mensen met een vettere huid.

Vraag: wat is de minimale bestelhoeveelheid?

Wij zij op de eerste plaats fabrikant van tijdelijke tatouages en geen groothandel, de minimale bestelhoeveelheid voor een eigen ontwerp is 2500 stuks per versie.

Vraag: In welke maten kunt U mijn tatouage maken?

Wij hebben verschillende standaard maten, neemt U a.u.b. contakt op met onze afdeling verkoop om een prijslijst met details te ontvangen.

Vraag: welk formaat kan ik voorleggen als iconografie illustratie?:

De toegepaste wetten voor een grafieke illustratie zijn :

Adobe Illustratie versie in lager CS (set up als een   AI or EPS map) o f Adobe Photoshop (voorkeur set up als een  PSD map, ook geaccepteerd: de PDF, Hoge oplossing JPG of  TIFF), met illustrratie  setup GECORRIGEERDE KLEUREN  CMYK (niet RGB) In ten minste 300 DPI RESOLUTION. A.u.b. stuur geen RGB mappen want we stellen geen garantie voor het combineren van de kleuren. ARTWORK MOET OP EEN DOORZICHTIG E  lichte ACHTERGROND ONTWORPEN WORDEN.

Back label copie:

kan als grafiek illustratie of een logo gebruikt worden op de achter label a.u.b. mappen voorleggen in adobe illustratie en versie CS of lager ( set up als een AI of EPS map )of Adobe Photoshop (bij voorkeur set up als een PSD map,  een  PDF wordt ook geaccepteerd, Hoge  Resolutie  JPG of TIFF), met  illustratie  setup ALLEEN IN 100% ZWART TEN MISTE 300 DPI RESULUTIE..

Vraag: Biedt U service voor een geillustreerd  ontwerp aan?:

Ja neemt U a.u.b. contact op met onze klantenservice om de gewenste illustratie te bespreken en de kosten te bepalen.

Vraag:  Kan een tatouage ontworpen worden door middel van een foto?

Ja, Om de kwaliteit van de tatouage te garanderen heeft onze afdeling ontwerpen een duidelijke foto nodig met een resolutie van minimaal 300dpi. Wij raden aan de meeste fotos in witte inkt te ontwikkelen om een randloze tatouage te krijgen. De werkt beter op de huid.

Vraag: In hoeveel kleuren kan ik in mijn tatoeage krijgen?

Onze tatouages worden in 4 kleuren gedrukt plus de 5de kleur in witte inkt. Op deze manier kan  uw illustratie alle conventionele kleuren op het Pantone bord bevatten. Deze kleuren hebben veel overeenkomst met de Pantome kleuren en de gewone  procedure op het scherm maar ze zijn GEEN EXACTE OVEREENKOMST door de speciale niet giftige set up , FDA wettig verklaarde ink die wij voor onze produktie gebruiken. Deze speciale FDA met certifikaat,  niet giftig , wordt  beschouwd als  een cosmetische inkt van kwaliteit en lijkt op het conventionele 4 kleuren procedure van CMYK inkt maar is niet zo glansrijk en bestendig.

De 4 kleuren procedure is  een doorzichtige goed beschouwde  inkt. De 5 de kleur is witte inkt beschouwd als een ondoorschijnende inkt.

Vraag: Hoe lang duurt een standaard produktie??

De Tatouages worden  ongeveer 3 weken na ontvangst van de illutsratie verzonden.

Speciale verpakking,  tatouages met ‘ speciale effekten’ en bestellingen met grote volumes vragen iets meer tijd.

vraag: hoe worden mijn tatouages verpakt?:

De tatoeages worden netjes in rijen verpakt met alle afbeeldingen in dezelfde richting. Ze worden goed verpakt zodat ze in perfecte staat bij u aankomen.

Vraag: Moet ik de exacte afbeelding van de tatouage uitknippen?

Nee, u kunt een vierkant of een driehoek om de tatoeage heen knippen. Eenmaal opgebracht wordt het beeld van de exacte tijdelijke tatouage perfekt  op de huid afgedrukt  met behulp van het tatouage papier.

Vraag:  Kan ik meer dan één tijdelijk tatouage per blad krijgen?

Ja U kunt of een tatouage plaatje per blad of meerdere tatouage plaatjes per blad verkrijgen.  Als U eenmaal hebt beslist welke maat blad met tijdelijke tatouages U wenst  kunt u zoveel tatouage plaatjes  op het blad plaatsen als U wilt. zolang er ten minste duidelijk 10 mm  plaats is rond  de perimeter van het  tatouage blad en ten minste 10 mm tussen elk tatouage plaatje.
Neem contact op voor meer informatie